Ngeri – Tombo Stress (GUYONAN)

Tombo seteres iku ono limo perkarane :

Kaping pisan ngombe ci’u sak botole
Kaping pindo mangan obat nyamuk sak wadahe
Kaping telu njegur sumur sak jerone
Kaping papat gantung diri sak matine
Kaping limo nguntal pacul sak gagange

Salah sawijine sopo biso angalokoni
Mesti bakal mati salawase

 

sumber :

kantintawa.blogspot.com

Iklan