Alhamdulillah blog saya kembali hidup lagi :)

Setelah beberapa waktu blog saya tidak dapat dibuka dan diapa-apakan, bahkan terancam tidak bisa dipulihkan dan harus hosting sendiri (selengkapnya dapat dibaca disini).
arifrohmadi

Alhamdulillah hari ini blog saya bisa hidup lagi 🙂
Gimana ceritanya ?, kok bisa ?
Ceritanya, kali ini saya kirim ulang lagi permohonan ke wordpress dengan tips-nya Mas Heri – http://setia1heri.wordpress.com/2012/08/04/kronologi-blog-ane-kena-suspend-dari-wordpress..
Aku ikutin tips-nya..alhamdulillah dapat respon yang baik dari pihak wordpress.

Kalau dulu ketika pengajuan, seperti ini hasilnya

Pengajuan

I agreed to the WordPress.com Terms of Service. But I still didn’t understand why my account blocked. I don’t created arifrohmadi.wordpress.com for the purpose of directing traffic or creating backlinks to external domains, commercial web sites,affiliate/ptc programs or multi-level marketing campaigns.

If my account suspended cause some my articles that break Terms of Service, please show me which article that break Term of Service and give me a chance to delete it..
I sincerely hope your kindness, and please give me one more chance to use my account (arifrohmad.wordpress.com). I will use it wisely..

Arif

Respon

Hi,

I apologize for the inconvenience, but you agreed to the WordPress.com Terms of Service when you signed up.

WordPress.com does not allow sites that are created for the purpose of directing traffic or creating backlinks to external domains, commercial web sites, affiliate/ptc programs or multi-level marketing campaigns.

If you wish to continue using WordPress for your site, we recommend reviewing your WordPress.org options. You can read more about the self-hosted version of WordPress at http://wordpress.org/ and find a list of our recommended hosts at http://get.wp.com/hosting/ .

Thank you.


Anthony
WordPress.com

Habis itu ngajuin lagi, mpe 2x dengan kalimat yang hampir sama..tetapi tidak mendapat balasan..

Kemudian pengajuan yang terakhir

Pengajuan + Respon

>
> Type: 495
> Reported: https://arifrohmadi.wordpress.com
>
> Message:
> Dear folks at wordpress.com
> Could you tell me why my blog at https://arifrohmadi.wordpress.com is
> suspended?, as you can see that my blog dont designed to promote
> affiliate links, get rich quick programs, dont have banner ads,
> consists solely or mostly of duplicate or automatically generated
> material, or is part of a search engine marketing campaign. If I made
> mistake and violate your TOS I’m sory and If you let me know where
> the mistake is, I’ll fix it very soon.
>
> reporter: arifrohmadi – arif.gtoe@gmail.com

Hi there,
Please remove all posts related to SEO, we don’t allow SEO blogs on WordPress.com.
Thank you in advance.
Nick H.
WordPress.com | Automattic

Setelah itu, blog saya langsung kembali hidup lagi, bisa online lagi 🙂
Thanks to Allah SWT,  mas Heri atas tips-nya, dan pihak wordpress yang masih mengijinkan blog saya tetap hidup 🙂

Iklan

Tentang arifrohmadi

Mahasiswa Informatika yang berusaha untuk menjadi lebih baik dan lebih baik lagi serta dapat berbagi dan bermanfaat bagi orang lain
Pos ini dipublikasikan di Experience. Tandai permalink.

2 Balasan ke Alhamdulillah blog saya kembali hidup lagi :)

  1. Sindhu berkata:

    Memang, kekuatan maaf dan tidak mengulangi kesalahan lagi, sungguh luar biasa. 🙂
    Btw, udah kembali lagi, tapi dari sisi post, ranking, dan kunjungan ada perubahan gak? Maksudku, ada yg hilang ato kembali seperti semula tanpa kekurangan apapun?

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s